• El municipi ha estat enguany una de les tres seus valencianes, junt a les ciutats de València i Alcoi, del projecte cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià

Bellreguard gaudeix novament enguany del privilegi de ser, junt a les ciutats de València i Alcoi, una de les tres seus valencianes del festival cultural en xarxa BarnaSants, que es desenvolupa a Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Tindrà, a més, l’honor de tancar-ho, amb un concert de primer orde. El proper 1 de maig la Casa de Cultura de Bellreguard acull la cloenda del BarnaSants amb un recital de Paco Ibáñez.

Paco Ibáñez.

El concert s’avança finalment a les 19 hores per tal de complir amb les limitacions horàries que imposa la crisi sanitària. Els interessats en assistir-hi poden adquirir les seues entrades a la botiga d’aquesta web de l’Ajuntament de Bellreguard, a la qual pots accedir FENT CLICK ACÍ.

El de Paco Ibáñez és el tercer dels concerts d’aquesta edició del BarnaSants a Bellreguard. Prèviament el festival itinerant va fer altres dos parades al poble. Amb Montse Castellà el 13 de març; i amb Joan Isaac i Carme Sansa, el 17 d’abril.

El concert de Paco Ibáñez servirà també, tractant-se de l’1 de maig, “per a reivindicar els drets dels treballadors i treballadores amb la presència d’un artista que és un activista de la lluita obrera i de la cultura popular”, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar