S’estrenaran dijous amb La librería d’Isabel Coixet a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de Cultura i la següent pel·lícula programada és La mano invisible de David Macián.

Si les primeres Jornades Participa van servir l’any passat per a formar de manera teòrica i pràctica les associacions mitjançant tallers i xarrades, enguany es transformen en col·laboració amb el Cineclub La Roda en Participacció, «una perspectiva més lúdica que incite a la reflexió i l’expressió com a elements bàsics de participació» explica l’alcalde, Alex Ruiz. L’activitat s’estrenarà dijous a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de Cultura amb la projecció de La librería d’Isabel Coixet, un film que tracta la lluita de la dona i que servirà per a obrir el debat posterior entre els assistents. Com explica el membre del Cineclub la Roda, Juanjo Giner, «es tracta d’un espai d’apoderament amb l’objectiu de fomentar la participació com a ferramenta per a aprofundir en la democràcia des de la igualtat i la solidaritat».

La librería és l’última pel·lícula d’Isabel Coixet i conta la història de Florence Green, que a finals dels anys cinquanta decidix abandonar Londres per a obrir una xicoteta llibreria a la costa britànica, una iniciativa que causarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat. L’entrada comporta una col·laboració de 3 euros, reduït a 1 amb el carnet jove o de pensionista, i existix un abonament anual per 10 euros. La programació, bimensual, oferirà pel·lícules de renom amb altres produccions de proximitat. La següent pel·lícula programada és La mano invisible de David Maclán, al voltant de la lluita obrera. Serà el 10 de maig a la mateixa hora i lloc. Es vol així aprofitar el potencial del cinema com a ferramenta per a educar en valors a tot tipus de públic i oferir un oci alternatiu i popular on la cultura creativa i participativa s’hi situe al costat de la ciutadania amb un llenguatge proper i entenedor. La iniciativa compta amb la col·laboració de Xaperes en moviment, la Federació Catalana de Cineclubs, la Llar Juvenil de Bellreguard i l’Associació de Dones de Bellreguard.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar