• Albert Pla i Va de Dones protagonitzaran els altres dos recitals, els dies 11 de març i 29 d’abril

El projecte cultural en xarxa Barnasants ja està en marxa en la seua edició d’enguany al País Valencià, i va ser just a Bellreguard on va engegar motors aquest passat dissabte, amb el concert oferit a la Casa de Cultura per Pep Gimeno ‘Botifarra’.

Bellreguard torna a ser aquest 2023 una de les seus valencianes del Barnasants. Des que va convertir-se en un projecte confederal, fa quatre anys, ha participat en totes les edicions. Aquesta vegada, a més del concert inaugural n’acollirà dos recitals més de primer nivell: Albert Pla i Va de Dones.

Pel que fa al concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’, va estar tot un èxit. El ‘cantaor’ de Xàtiva va esgotar pràcticament les localitats de la Casa de Cultura amb la posada en escena del seu darrer treball discogràfic, ‘Ja ve l’aire’, amb el qual segueix la seua tasca de recopilació de la tradició valenciana, aquesta vegada centrant-se en cançons de treball. El disc compta amb un marcat protagonisme femení, amb les col·laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ‘Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

Per altra banda, el Barnasants, que inclou enguany un total de 17 concerts al País Valencià, tindrà dos cites més a Bellreguard.
La propera serà l’actuació d’Albert Pla, també a la Casa de Cultura, el dia 11 de març. El polifacètic i trencador artista català farà una parada a Bellreguard en la gira que d’ací a abril el porta per Extremadura, Astúries, París i Castella-la Manxa.

Per últim, el dissabte 29 d’abril Bellreguard acollirà el concert de Va de Dones, un grup d’artistes i artesanes amb una llarga trajectòria en música tradicional valenciana, fruit d’anys d’aprenentatge de rondalles de diversos grups de danses. En aquest cas, Maribel Crespo i María José Pastor, dues de les integrants del grup, han creat noves peces seguint els patrons de la música tradicional i el cant d’estil, enriquit amb harmonies i arranjaments.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar