S’ha inaugurat una exposició a la Casa de la Cultura dedicada als esportistes més destacats de cada camp amb fotografies i objectes. Els alumnes del CEIP Gregori Mayans han pogut departir amb Fernando Torres, Salvador Canet, Miquel López, Vicent Pastor, Franco, Salvador Chova i Clara Llàcer.

 

Els pilotaris, els ciclistes i els futbolistes de Bellreguard han estat els protagonistes del Dia del Llibre amb la inauguració a la Casa de la Cultura d’una exposició dedicada als esportistes locals més destacats en cada camp, així com l’edició del llibret L’esport en els llibres que recull una breu biografia, així com entrevistes amb els protagonistes, com també un recull de refranys relacionats. Com assenyala el regidor d’Educació, Jaume Borràs, «Volem fer comprendre a l’alumnat que la pràctica esportiva posa en valor la displicina, la constància i l’esforç, així com els valors del treball en equip».

L’alumnat de primària del CEIP Gregori Mayans ha estat el primer en visitar l’exposició, després d’assistir a la projecció d’un audiovisual sobre els esportistes locals, amb molts dels quals ha pogut departir en classe. Entre els assistents, es trobaven els jugadors de pilota Fernando Torres i la filla de Salvador Pellicer; els ciclistes Salvador Canet i Miquel López, les bicicletes dels quals es troben al centre de l’exposició; així com els futbolistes Vicent Pastor, Franco, Salvador Chova, la jugadora del Llevant UE Clara Llàcer i el pare de Lluís Llacer, ja què el jugador de l’Alabés es troba en procés de recuperació d’una lesió i no ha pogut assistir.

A més, s’ha repartit entre l’alumnat el llibret L’esport en els llibres coordinat per Miquel Escrivà repassa la incidència dels tres esports en la població així com els aconseguiments dels pilotaris Miquelet de Vaicama, Vicent Cremades “El Blanquet”, Carlos Guillem “Carlets”, Juanito del Casino, Salvador Torrés “Naré”, Franco Vaicama, Fernado Torrés “Burguera” i Salvador “Pellicer” Camarena; la trajectòria dels ciclistes Juan Bautista Morant, Francisco Vicente Ibáñez, Salvador Salavert, Francisco Tarrazona “Uego”, Pedro Ciscar, Vicente Pellicer “Parrandeta”, Vicente Climent El Bollet, Ladislao Honrubia “Sandalio”, Salvador Gadea, Salvador Canet Garcia o l’actual campió de la Copa d’Espanya júnior en carretera Miquel López Moncho; així com els futbolistes Vicent Pastor, que va arribar a ser el “9” de l’Atlético de Madrid, Franco Borràs Pellicer, Salvador Chova Martínez, Lluís Llàcer Llopis o la jugadora del Llevant UE Clara Llàcer Garcia.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar