Pla Local de Residus

L’Ajuntament de Bellreguard ha iniciat la redacció del seu Pla Local de Residus tal com s’estableix en el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana -PIRCV-. El Pla Local de Residus analitzarà la situació actual de la gestió de residus en el nostre municipi i establirà les accions necessàries per a complir amb els objectius marcats en la legislació vigent, tant a nivell Autonòmic i Nacional com aquells que emanen de les Directiva Europees.

Com a punt d’inici d’aquest procés, des de l’Ajuntament volem conéixer l’opinió dels nostres veïns i veïnes sobre la gestió actual dels residus, així com les vostres propostes de millora, que ens ajudaran en la definició de l’estratègia a seguir en el futur.

Per a això, us convidem a emplenar la següent enquesta per a conéixer de primera mà els vostres comentaris i suggeriments en relació amb la gestió de residus municipal, agraint per endavant la vostra col·laboració.

Link enquesta:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNjSH9IMsASxY7oAQbFgDC8Mijl8raJWYCBLRbUX2HJMm2zw/viewform

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar