Demà dissabte, de 20:30 a 21:30, s’apagaran els llums de la Casa de la Cultura, la Casa del Poble, l’església de Sant Miquel, la Plaça Major i el Clot de l´Era. Bellreguard és un dels 54 ajuntaments valencians que s’han sumat a la iniciativa mundial de la WWF en la qual també participen Benirredrà, Gandia, Potries i Simat.

Bellreguard se suma a l’Hora del Planeta que promou l’organització ecologista WWF en tot el món. Demà dissabte, de 20:30 a 21:30, s’apagaran els llums de l’edifici consistorial i Casa de la Cultura, de la Casa del Poble, de l’església de Sant Miquel, de la Plaça Major i del Clot de l´Era, «un gest amb el qual volem conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic en la biodiversitat» explica la regidora de Medi Ambient, Alícia Boigues, que anima el veïnat a sumar-se a la iniciativa i fer el mateix a les seues cases.

L’Hora del Planeta va nàixer fa onze anys a Sidney com a gest simbòlic per a atraure l’atenció sobre la problemàtica del canvi climàtic. Apagar les llums d’habitatges, edificis públics i monuments emblemàtics durant una hora és va convertir en una acció senzilla que articularia un creixent moviment mundial del qual formen part enguany 54 ajuntaments valencians, entre els quals Benirredrà, Gandia, Potries i Simat de la Valldigna. L’any passat van participar milers de municipis de 187 països que van apagar més de 12.000 espais icònics per a conscienciar que, entre tots, es pot vèncer el canvi climàtic.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar