El Consell de Xiquetes i Xiquetes de Bellreguard ha llançat enguany, amb motiu del Dia de la Dona, la campanya ‘Tots els dies són 8 de març’, una proposta que els consellers i conselleres han escollit de l’informe final de propostes del curs passat.

El passat dissabte de vesprada es va presentar la campanya en un acte realitzat a l’Ajuntament de Bellreguard. En ell es van donar a conèixer els quatre cartells dissenyats pels membres del Consell de Xiquetes i Xiquets, i que s’han distribuït pel poble. A més, es va procedir a la lectura d’un manifest pel Dia de la Dona.

Per al regidor de l’Àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, “el camí cap a la igualtat real s’ha de recórrer tots els dies, sense retrocedir”, i en això “el Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard és un clar exemple de constància, consciència i participació per la igualtat”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar