Demà dissabte a les 20 hores a la Casa de Cultura interpretaran Les quatre estacions de Félicien David i diversos arranjaments de música actual. El quintet de vent Tosca Ensemble amb música de la Safor i la Marina va ser el primer en actuar el dissabte 28 d’abril.

Demà dissabte a les 20 hores la Casa de la Música de Bellreguard acollirà el segon concert dels Concerts de Primavera amb els quals es vol fer arribar al públic diferents tipus de música com la del quintet de corda Tritono format pels violinistes Silvia Bertó i Emili Gil, la violista Claudia Martos, el violoncel·lista Jesús Marchante i el contrabaixista Manuel Esparza que oferiran Les quatre estacions de Félicien David i diversos arranjament de música actual, «per a demostrar que igual poden oferir tant música clàssica, com música contemporània» subratlla el regidor de Cultura, Marcos Haro.

El primer concert del cicle, que s’ha représ d’una vintena d’any, el va oferir el 28 d’abril el quintet de vent Tosca Ensemble que, amb músics de la Marina i la Safor, va interpretar música de cambra antiga i nova amb un programa innovador per a tots els públics. La següent cita serà el dissabte 21 de maig amb Telmo Gadea, amb una conferència concert sobre “El piano de Frederic Chopin”. Per acabar, dissabte 16 juny serà el moment dels grups instrumentals de l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar