Vanessa Rosa Yepes s’integrarà com a personal tècnic de l’àrea que assumix les competències en matèria d’igualtat i violència de gènere.

Bellreguard comptarà amb un representant en el comitè avaluador de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València. En la sessió de la comissió d’expertes celebrada ahir, les assistents van acordar que la policia local Vanessa Rosa Yepes s’integre com a personal tècnic de l’àrea que revisarà les sol·licituds d’adhesió a la xarxa; realitzarà el seguiment continu i anual del compliments dels requisits i les accions efectuades pels municipis que hi formen part; realitzarà informes sobre el funcionament dels òrgans de la Xarxa; i proposar la separació d’aquells municipis que incomplisquen greu i reiteradament els compromisos adquirits.

 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar