Ciudad Joven de Vallecas que es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Bellreguard a través de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF.

Este cap de setmana, la Llar Juvenil ha acollit l’expedició de Ciudad Joven de Vallecas que es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Bellreguard a través de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF a la qual es troba en procés d’incorporació. Xiquetes i xiquets d’entre 6 i 13 anys del barri madrileny acompanyats pels seus monitors han pogut conéixer la platja de Bellreguard -molts d’ells no havien vist el mar-, la de Gandia, així com participar en les activitats conjuntes organitzades per la Llar Juvenil de Bellreguard que dissabte per la nit van reunir 70 persones. Dissabte, a més, es van reunir al voltant d’una paella a la qual van assistir l’alcalde, Àlex Ruiz, i representants de tots els grups municipals. Com comenta Ruiz, «ha estat un plaer rebre, conviure i fer feliços estes xiquetes i xiquets provinents d’un espai urbà tan diferent al que nosaltres els hem pogut oferir». Ciudad Joven de Vallecas, per la seua banda, ha agraït les atencions rebudes i ha convidat Bellreguard a visitar-los.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar