• Silvia Villamayor i Joan Escrivà van ser a més els encarregats de llegir el discurs en representació del nou òrgan durant l’acte de constitució

El Centre Cultural de La Beneficiència, a València, va acollir el passat dissabte l’acte de constitució del primer Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat, en el qual han quedat integrats dos membres del Consell de Xiquetes i Xiquetes de Bellreguard: Joan Escrivà Negre i Silvia Villamayor Peiró, que estudien respectivament 6é i 5é de Primària.

Ells dos, com la resta de membres d’aquest Consell d’Infància i Adolescència, van rebre els diplomes acreditatius de mans de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, qui els va animar a fer propostes per la promoció dels drets de la infància i l’adolescència.

A més, Joan i Silvia van ser els encarregats de llegir un discurs, elaborat per ells mateixos, en representació dels membres del Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar