Dissabte a les 19 hores des de la plaça del Tirant arranquen el Carnestoltes de Bellreguard que acompanyades per la banda de música i la batucada posaran punt i final a la plaça Major. El primer i segon premi col·lectius s’emportaran 200 i 100 euros en vals per als comerços associats i el primer i segon individual 100 i 50€.

Dissabte a les 19 hores des de la plaça del Tirant arrancarà el Carnestoltes de Bellreguard amb 450€ de premis en vals de regal per als comerços associats d’Acobell; la primera i segona millor disfressa col·lectiva rebran 200 i 100 euros, i les millors individuals 100 i 50. La desfilada, acompanyada per l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard i Figatells Batukat’s, recorrerà diversos carrers del pobles per a acabar en la plaça Major.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar