Com puc utilitzar les instal·lacions esportives?

Com puc utilitzar les instal·lacions esportives?

Per a utilitzar una pista, caldrà reservar-la amb el pagament de l’entrada personal corresponent o taxa, a la consergeria del carrer Enric Soler i Godes. Si es necessita utilitzar llum, caldrà la compra d’una fixa a la mateixa consergeria.
L’horari per a poder utilitzar les instal·lacions esportives estarà supeditat a l’activitat pròpia dels Clubs o Entitats que tenen l’autorització pertinent (conveni, etc). La utilització podrà ser limitada en el supòsit de programacions realitzades per l’Ajuntament.
Per a utilitzar les pistes cal usar calçat esportiu i vestuari adequats. No es podrà realitzar cap activitat que no siga la pròpia de la instal·lació.
Per a accedir a las piscina descoberta serà imprescindible presentar el carnet o abonament d’usuari corresponent, o bé pagar l’entrada individual.

Com i on reservar?

Cal recordar, que des de l’apartat “impressos”, tothom pot descarregar-se els documents de sol·licitud d’ús de les pistes i instal·lacions. Així com, també, les sol·licituds de carnets i abonaments per a la piscina municipal, i els cursos de natació per a l’estiu.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar