• El tràmit es podrà formalitzar entre el 8 i el 16 de juny, de forma telemàtica en el cas del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, i de forma preferentment presencial en el centre d’ensenyament de 0 a 3 anys

L’Ajuntament de Bellreguard, en coordinació amb el CEIP Gregori Mayans i Ciscar, ha posat en marxa un sistema unificat per a la matriculació de l’alumnat per al proper curs tant al col·legi com a l’Escoleta Municipal, que es podrà dur a terme entre el 8 i el 16 de juny, en horari de 9 a 14 hores.

Donades les actuals circumstàncies provocades per la pandèmia de la COVID-19, des del departament d’Educació s’ha optat per unificar la matrícula d’ambdós centres. “D’eixa manera donem als pares que tenen fills en edat de matricular-se al col·legi i a l’Escoleta la possibilitat de formatlitzar el tràmit amb un únic desplaçament”, ha explicat la regidora d’Educació, Marta Avargues.

Amb la unificació del procés de matrícula, el tràmit presencial de matrícula a l’Escoleta Municipal es durà a terme en el CEIP Gregori Mayans i Ciscar. No obstant això, es pot fer també per via telemàtica.

En canvi, en el cas del col·legi, la matrícula és farà telemàticament. Tot i això, aquells pares o mares que tinguen dificultats per poder-la tramitar ‘online’ poden acudir al centre per a formalitzar-la amb el suport del personal del mateix, que posarà un ordinador al seu abast.

La regidora d’Educació ha agraït “la col·laboració mostrada pel CEIP Gregori Mayans i Ciscar” per posar en marxa tot aquest procés. En aquest sentit, ha ressaltat que “des de l’Ajuntament de Bellreguard hem bolcat recursos humans i materials, aportant al centre personal o instal·lant una mampara de vidre en la recepció del col·legi per garantir el distanciament necessari en el procés de matrícula”.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar