PARKS&PEOPLE

El projecte “Parks&People”, finançat per la Unió Europea i promogut pels responsables del Parc de l’Abazzia de Monteveglio, a Itàlia, pretén ser un debat internacional sobre assumptes de protecció del medi ambient i d’educació per a la sostenibilitat i la gestió de la terra.

El programa reunirà en vuit jornades diferents a set pobles de distints països de la Comunitat Europea com ara Itàlia, França, Eslovènia, Suècia, Hongria, República Txeca i Espanya. Bellreguard serà l’únic participant espanyol responsable de l’organització de les jornades que, al mes de gener, tindran lloc al nostre territori. 

Aquest serà moment per a l’intercanvi d’experiències positives per a continuar avançant en la millora del nostre entorn, però també de parlar de les experiències negatives per evitar repetir els errors comesos, analitzant temes com la gestió dels parcs naturals, la cura dels espais verds, l’ús d’energies renovables o la gestió dels recursos naturals. Les jornades permetran també el debat sobre qüestions com el turisme o l’agricultura i la sostenibilitat, l’urbanisme i la seua relació amb el medi ambient, el canvi cap a hàbits de vida sostenibles, l’equilibri del nostre món amb la natura i altres temes essencials per al nostre futur.

La col·laboració del parc natural de la Marjal Pego-Oliva, el Campus de Gandia, el Centre Espanyol d’Aiguamoll (CEHUM) ubicat a Gandia, del projecte Vernissa Viu, de la Llotja de Peix o el propi CEIC Alfons el Vell seran fonamentals per a que les jornades permitisquen un seriós debat no sols sobre el que fem o podem fer a        Bellreguard, sinó també en el ample i ric territori del que formem part.

El programa “Parks&People” es va inaugurar a Monteveglio el 11 d’octubre,on van acudir representants d’aquest Ajuntament, i es desenvoluparà fins el 2012.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar